Servicii de Cosit și Tocat pentru terenuri agricole

Utilajele de cosit și tocat pot fi folosite pe o varietate largă de culturi agricole, în special în etapele de pregătire a terenului post-recoltare sau pentru gestionarea resturilor vegetale.  Utilajele noastre au viteza foarte mare de lucru, pot cosi si toca orice vegetatie cu tulpini de pana la 2,5cm, tractiune 4x4, pot lucra in panta si la munte, dimensiuni utilaj lungime 2m,  latime 1,10m, utilajele au aparatori pentru protectia plantelor.

Servicii COSIT

1. Livezi și viță de vie : În livezi și plantații de viță de vie, cosirea și tocatul pot contribui la gestionarea vegetației inter-row, menținând un mediu sănătos pentru creșterea arborilor și viței de vie și reducând necesitatea herbicidelor.

 

2. Plantații de legume : Deși utilajul este mai puțin frecvent utilizat direct pe rândurile de legume, poate fi eficient pentru gestionarea vegetației dintre rânduri sau pentru pregătirea terenului înainte de plantare.

 

3. Plantatiile de Arbusti Fructiferi : Servicii specializate de cosire și tocare în plantatiile de arbusti fructiferi, incluzând zmeura, coacazul, afinul și capsunii! Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să mențineți arbustii fructiferi sănătoși și productivi, oferindu-vă soluții eficiente și adaptate nevoilor dumneavoastră.

 

4. Cereale (grâu, orz, ovăz, secară, porumb): După recoltarea acestor culturi, utilajul poate fi folosit pentru a cosi și toca resturile de plante, transformându-le în mulci sau pregătindu-le pentru compostare. Acest proces ajută la menținerea sănătății solului și la inhibarea creșterii buruienilor.
 

5. Leguminoase (fasole, mazăre, linte): Asemănător cu cerealele, resturile de leguminoase pot fi gestionate eficient cu acest utilaj, contribuind la îmbunătățirea conținutului organic al solului.