Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

 

Ultima actualizare: 02.04.2024

 

Politica de confidențialitate a website-ului www.cosit.ro explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dumneavoastră personale atunci când utilizați website-ul nostru. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dumneavoastră și să respectăm legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal. Vă rugăm să citiți această politică de confidențialitate cu atenție pentru a înțelege modul în care procesăm și protejăm datele dumneavoastră personale.

 

Datele personale pe care le colectăm

 

Atunci când vizitați website-ul nostru www.cosit.ro, puteți furniza anumite date personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon etc. Aceste informații sunt colectate doar atunci când le furnizați voluntar prin intermediul formularelor de contact, cererilor de ofertă sau prin abonarea la newsletter-ul nostru.

Cum utilizăm datele personale
 

Utilizăm datele personale colectate în următoarele scopuri:

1. Pentru a vă oferi informațiile și serviciile solicitate, inclusiv pentru a vă răspunde la întrebări sau solicitări de asistență.
2. Pentru a vă trimite actualizări și informații relevante despre produsele și serviciile noastre, numai dacă ați consimțit în mod explicit să primiți astfel de comunicări.
3. Pentru a putea procesa și livra comenzile dumneavoastră și pentru a vă oferi suport post-vânzare.
4. Pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dvs. pe website-ul nostru și pentru a vă oferi conținut și oferte relevante în funcție de interesele și preferințele dumneavoastră.
5. Pentru a respecta obligațiile legale și reglementările în vigoare.

 

Distribuirea datelor personale

 

Nu transferăm, vânzăm sau împărtășim datele personale colectate de pe website-ul nostru www.cosit.ro către terți, cu excepția situațiilor în care:

1. Ați furnizat consimțământul expres pentru a împărtăși informațiile dumneavoastră cu anumiți parteneri sau terți pentru a vă oferi serviciile solicitate.
2. Avem obligația legală de a divulga informațiile în conformitate cu cerințele legale și reglementările în vigoare.
3. Suntem obligați să protejăm drepturile, proprietatea sau securitatea website-ului nostru, a utilizatorilor noștri sau a altor terți.

Securitatea datelor personale

Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării. Implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja datele dumneavoastră și a ne asigura că acestea sunt utilizate conform scopurilor declarate în această politică de confidențialitate.

 

Link-uri către alte website-uri

 

Website-ul nostru poate conține link-uri către alte website-uri care nu sunt deținute sau controlate de noi. Această politică de confidențialitate se aplică doar website-ului nostru, iar atunci când accesați și utilizați link-urile către alte website-uri, trebuie să reviewați politica lor de confidențialitate.

 

Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza politica noastră de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, astfel încât să fiți la curent cu informațiile noastre actualizate privind protecția datelor personale.

 

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de confidențialitate sau doriți să exercitați drepturile dumneavoastră în legătură cu datele personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@discountcleaning.ro sau prin intermediul formularului de contact de pe website-ul nostru.

 

Vă mulțumim că ați ales să utilizați website-ul www.cosit.ro și vă asigurăm că luăm în serios protecția datelor dumneavoastră personale și confidențialitatea.